#VidrigaMänniskor

Ord kan intr beskriva det jag känner för människor just nu.
Hundra tusentals är på flykt från krig och dylikt i sina länder.
Självklart ska inget barn behöva växa upp till ljud från bombplan eller avfyrade vapen, inget barn!
Men sen finns det sen grupp människor som tycker,  på fullaste allvar att det är okej att sprida bilder på små barn.. Små söta oskyldiga barn som drunknat under sin flykt och spolats i land..  På något vidrigt och sjukt sätt sitter dom och sprider bilderna på Facebook / twitter/instagram med någon sorgsen text till..en text som inte riktigt återspeglar bilden till 100%
Några skriver om sin egen flykt, andra skriver att det är Sverigedemokraternas fel att barnen dött andra kanske t.om skriver att det är rätt åt dom, vad vet jag!?
Men för mig är detta förjävligt.. Oavsett orsak så sprider man INTE bilder på varken döda eller svårt skadade barn..det är lika illa som att publicera bilder/filmer på antingen barnpornografi, våldtäkter eller andra otäcka ting.. Tänk för i helvete till en extra gång innan ni delar bilder.. Jag har inte valt att se hur andra barn dör..likt förbannat kryllar min Facebook av skiten..
Jag kommer både skänka kläder och pengar till olika organisationer för att flyktingar ska få det bättre, jag kan inte göra annat än öppna mitt hjärta för dessa människor. En dag kanske det är min tur att fly?




Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!